förlust i semin, sedan brons i match om 3:e plats

Semifinal i Beach Wolrld Games i Qatar, inte illa! Men, än en gång gick vi tyvärr bet mot Spanjorerna (förlust senast i Em 2017). Men denna gång krigade våra svenska beachgiganter in i kaklet. Sålunda ställdes Sverige i matchen om 3:e, emot hemmanationen Qatar och med entusiastiska prinsar och gravallvarliga imamer på de fullsatta läktarna. Det blev en rafflande kamp (10-16, 21-16) , som avgjordes först efter shot out där båda lagen sätter sina tre första straffar, Sverige sätter även sin fjärde straff och sedan blir vår utespelare Martin Käck matchvinnare, när han sätts in som målvakt och räddar den 4:e straffen. Erik Nilsson kan avsluta matchen med att säkert placera in en enpoängare och en shot out som slutar med klara 9-6 i svenskarnas favör.