Handbollskaravanen goes Beach!

Nu är det dags för sommarens happening, Beachhandbollskaravanen. Beachhandbollen är på stor frammarsch i Sverige med rekorddeltagande vid de stora cuperna i Åhus och Helsingborg år efter år. Ansök om Beachhandbollskaravanen med instruktörer från Svenska Beachhandbollslandslaget!

Beachhandbollskaravanen är till för ALLA. Häng på för att få den optimala starten på sommaren. Kom och upplev skratt, sand, roligheter och olika upptåg. Ta vara på chansen att se till att alla kommer ut på sanden, med hjälp av Handbollskaravanen! Ett mycket viktigt inslag i barnhandboll är att spontanitet och lek finns med, där är beachhandbollen ett bra alternativ.

Vi tar emot ansökningar till Beachhandbollskaravanen från och med 1 april 2016.

Tio föreningar har chansen att arrangera en dag med beachhandboll. Ansökan till Karavanen sker via IdrottOnline/Idrottslyftet/Beachandbollskaravanen. För att kunna få besök av oss skall föreningen kunna erbjuda en strand eller en beachhandbollsplan. Svenska Handbollförbundet förbehåller sig rätten att välja bland inkomna ansökningar.

Observera att anmälan görs via IdrottOnline och att alla föreningar som söker Beachhandbollskaravanen måste vara registrerade på spelahandboll.se, läs mer här. Föreningar som inte har återrapporterat tidigare års Karavanbidrag kan ej beviljas nya bidrag.

Frågor? Kontakta Tony Carlsson, Handbollskaravanen Svenska Handbollförbundet via mejl till tony.carlsson@handboll.rf.se eller på telefon 070-750 31 71.