Beachhandboll i Alexandroupolis

Vår enda aktiva beachhandbollförening Göteborg Beach Handball Club är i Grekland och spelar 2 st EBT-turneringar de kommande veckorna.
I Europeiska Beachhandbollstouren ställer de bästa lagen i Europa upp. Första turneringen spelas i Alexandroupolis. GBHC har hamnat i en tuff grupp bestående av inhemska lag. Samtliga lag i gruppen har, jämfört med GBHC, en gedigen erfarenhet från flertalet turneringar med EBT-status. Motståndet i gruppen utgörs bland annat av GAS Kilkis Acropolis som vann EBT-slutspelet i Thessaloniki för några veckor sedan (de 10 lag som samlat ihop flest poäng under EBT-touren, bjuds in till ett finalspel där en vinnare av touren utses)
Finalspelet sänds dels i grekisk TV men streamas även på nedan länk:
http://www.deltatv.gr/v3/live/ mellan 12.00-19.00.