Juniorerna vänder till vinst mot Zagrebs hemmalag

Från Jarun cup rapporterar gbhc.se följande:

Efter ankomst i onsdags genomförde våra juniorer ett par träningsmatcher  och på fredag em startade cupen där vi deltar i 00- och junior-klasserna. Våra 00:or inleder med en jämn först match mot hemmalaget Detono Zagreb. Vi vinner första halvlek med en boll (13-12) men förlorar i andra. I shooout drar vi kortatste strået och förlorar med 8-10. I match två möter vi ännu ett hemmalag Zagreb beach craotia och nu är det inget snack, vi är igång och vinner i två övertygande halvlekar.PÅ lördag startar juniorerna lika övertygande som vi avslutade dagen innan, 2-0 BHC Cassino Gaeta i 2:a halvlek noterar vi inte mindre än 34 (!) poäng för GBHC. Juniorernas andra match fortsätter sedan på samma sätt med en ytterligare 2-0 vinst mot BHC Konrad. Nu väntar vi på att söndagens resultat ska börja trilla in på.

För senaste nytt följ oss på Instagram https://www.instagram.com/goteborgbhc/ eller läs mer om cupen i på www.bhc-zagred.com