GBHC juniorer deltog i Calise cup i Italien

Calisecup-17JUN
I helgen var Göteborg Beach Handball Clubs Juniorer och spelade en internationell Beachhandbollsturnering i Italienska Gaeta, Calise Cup. Laget bestod av pojkar födda 00-02 och man tog sig fram till finalen i juniorgruppen, men där blev det tyvärr stopp mot ett lag från Schweiz. GBHC’s juniorer vann alla matcher i gruppspelet, även mot Schweiz och där med hela 10 poäng i varje set, men i finalen var tyvärr orken slut. De unga killarna deltog även i seniorklassen där det var 11 seniorlag med från 6 olika länder. I seniorklassen hamnade man på en hedrande 5:e plats efter ett imponerande spel.
Det blev totalt 13 matcher under 3 dagar i tryckande värme, inte en dag under 30 grader.
13 spelade matcher och 10 vinster, Göteborg har ett grymt Beachhandbollslag på G..