Supporterresa VM i Kazan (senast ändrad 2018-03-26)

Efter en fantastisk insats i EM 2017 så blev det en VM-plats 2018 i Ryssland. Naturligtvis vill alla supporters vara på plats och stötta våra landslagskillar i Sveriges första Beachhandbolls VM.

Vi har lagt ned tanken med att ordna en gruppresa till Kazan som spelas 24-29 juli. Det innebär att var och en får boka sin resa på egen hand. Trots det hoppas vi att vi är flera svenska fans som sammanstrålar och stöttar våra landslagskillar.

På denna sidan lägger vi ut tips om hur vi själva går till väga med boka resa, hotell och ordna med visum. Du är också mycket välkommen att skicka in tips till vm2018@gbhc.se, här är några :

VM i Kazan:

Här kommer VM att spelas: http://swim.by/palace-water-sports-kazan/

Flyg:

Vi är några som bokat våra flygbiljetter. Häng gärna på, det är bara kul om vi blir flera. Vi har bokat via flygresor.se, där vi valde att köpa biljetterna av Ticknet. Flighten vi valde går från Stockholm via Helsingfors, eftersom det var bra pris, Finnair som flygbolag på alla rutter, bra avgångstid och ankomstid fr/till Stockholm. Någon valde att utgå från Köpenhamn för att ansluta i Helsingfors, det går förstås också bra!

Avgång från Arlanda 23/7 kl 21 – Ankomst Kazan 24/7 kl 02.25
Avgång från Kazan  31/7 kl 04.15 – Ankomst Arlanda kl 08.50
Visum:
Här är en länk som vi själva kommer att titta närmare på för att ordna visum: http://www.ifs-sweden.com/

//Styrelsen för GBHC