Två finalvinster för GBHC i Jarun cup

Både dam- och herrjuniorerna tog hand om guldpokalerna. Det blev en komfortabel resa för tjejerna mot hemmalaget Detono Zagreb (20-12, 18-6). Medan  Grabbarna fick kämpa in till sista nätmaskan i en mycket jämn och spännande final med minsta möjliga marginal (21-20, 24-23).

På seniorsidan blev det lite motigare. GBHC:s damer tog sig an Toyota MHC Dubrava i kvartsfinalen där det tog stopp efter förlust i shootout. Herrlandslaget hade också en tuff finaldag och startade med en knapp förlust i semi och därefter en ytterligare förlust i matchen om tredje pris mot BHC Sesvete.

Här är hela resultatlistan.

Nu är hela gänget på väg hem till Sverige efter en mycket lyckad och kul turnering. Vi hoppas få en utförligare rapport från deltagarna inom kort! Tills dess passa på och läs Jarun-arrangörens intervju med Tony här.