Om du vill boka plan för beachhandboll i Skatås

Det positivt att se hur intresset för beachhandbollen ökar i Göteborg. Under senaste månaden har nya medlemmar stadigt strömmat in till GBHC för att vara med och träna i sanden Skatås.

Givetvis är vår prioritet att beachplanen används för vår egna föreningsverksamhet. Nu har även andra föreningar och sällskap upptäckt att det finns en beachplan i Skatås (Göteborgs första). Lediga tider går bra att boka hos GBHC. Vi håller på att sätta upp en bokningstjänst med kalender på vår hemsida, men tills dess görs bokningar genom att skicka en intresseförfrågan via e-post till info@gbhc.se. Vi tar 500 kr för två timmar. Vill du boka tid skickar du ett mejl, vi reserverar och bekräftar tiden och ger dig samtidigt uppgift om hur inbetalningen sker.

Om beachplanen i Skatås

Ytan där beachplanen ligger arrenderar GBHC sedan 2016 av Göteborgs stad. Av den lilla sandytan som ursprungligen fanns i ena änden anlades 2017 en fullstor spelplan, tack vare många timmars ideellt arbete av medlemmar i GBHC.  De båda målen finansierades genom bidrag för sommaraktivitet som föreningen anordnade för skollediga barn och ungdomar. Under våren 2018 sattes bollnät upp på kortsidorna och under hösten siktar vi på att kunna utöka med ytterligare en spelplan.