GBHC 6:a (herr) och 11:a (dam) i Champion cup

Efter en knapp förlust i kvartsfinalen mot Zagreb så följde en placeringsmatch för våra herrar, där vi drog det kortaste strået och förlorade i två raka mot HEI Skaering.  Vi tar med oss erfarenheterna från en väl genomförd turnering, två a i gruppspelet och ett fåtal poäng från att överraska mot Zagreb, som blev det lag som vann totalt i årets champion cup.

För våra damer som debuterade i på den här nivån i europasammanhang så startade det hela lite tuffare med en 3:e plats i gruppspelet. I takt med att vi blev mer och mer samspelta förbättrades både vårt egna spel och resultaten. Två vinster och en förlust i de efterföljande placeringsmatcherna ledde till en 11:e plats när 16 av Europas topplag gjorde upp.