Följ herrlandslagets framfart i EM i Stare Jablonki 2-7 juli

GBHC håller tummarna för vår Heléne och hennes killar (varav flertalet har GBHC förstås som sin hemmaklubb).

Vårt svenska herrlandslag samlades i Göteborg i lördags morse för avfärd till Lund, där de mellanlandade för ett träningspass ihop med ett par av Lunds egna beachentusiaster. Färden gick sedan vidare till Karlskrona där bussen byttes mot färja för vidare transport över havet söderut mot Polen och med Stare Jablonki som slutmål.

På tisdag drar EM igång och i vanlig ordning har Sverige inte valt den lättaste vägen mot ett hägrande slutspel. I gruppspelet möter vi både Frankrike, hemmanationen Polen, Montenegro och inte minst Ungern, som i senaste mötet snuvade oss på en bronspeng i VM 2018. De tre första lagen i gruppen går vidare till slutspel.

Så här spelas Sveriges matcher i gruppspelet:

2 juli: Frankrike, Court 4 (11.15)
2 juli: Montenegro, Court 2 (14.15)
2 juli: Polen, Court 1 (17.15)
3 juli: Ungern (14.45)

Därefter följer placeringsmatcher och slutspel.

Du hittar allt om matcher, deltagande lag, Livestream  osv på EHF:s officiella EM-sida.