Dags att betala medlemsavgift

Vi skickar i dagarna ut inbetalningsuppgifter för verksamhetsåret 1 juli 2017 till 30 juni 2018.

Vid senaste årsmötet beslutade vi att föreningens ambition är att hålla en låg medlemsavgift och istället ta ut kostnader för matchställ, tävlingsavgifter, resor o dyl för de som deltar vid respektive aktivitet. Därför är medlemsavgiften endast 150 kr för ett helår, för både seniorer 150 kr (2017/18) och för barn och ungdom upp till 18 år. Vi välkomnar också stödmedlemmar som vill bidra till  föreningens utveckling.

Som aktiv medlem kan du då delta i GBHC:s tränings- och tävlingsverksamhet. Du åker med och deltar vid träningsläger och cuper till självkostnad. Vi har en ny plan uppe i Skatås där du kan delta vid våra träningar och event vi anordnar på hemmaplan. Det finns också möjlighet att hyra planen per timme till en reducerad kostnad (ordinarie 500 kr för två timmar).

Gör så här för att anmäla dig som Aktiv medlem

  1. Betala in 150 kr till vårt bankgiro 343-3505, eller swish mobilnr 0708239449 (till vår kassör Heléne) och märk inbetalningen med ditt namn.
  2. Är du ny medlem, fyll då samtidigt i anmälningsformuläret . Du får en bekräftelse på ditt medlemskap när vi registrerat både din inbetalning och dina uppgifter.

 

Som stödmedlem får du ta del av en härlig förening och givetvis hänga med på alla upptåg som arrangeras under året. Som stödmedlem har du rösträtt vid föreningens årsmöte. Vi har också ambitionen att löpande hålla våra stödmedlemmar underrättade om föreningens aktiviteter och förhoppningsvis anordnar vi någon kul och festlig aktivitet varje år för alla medlemmar. Till nästa års VM i Kazan i Ryssland är målsättningen att sy ihop ett ”resepaket” för GBHC stödmedlemmar.  Gör så här för att bli stödmedlem:

1)       Betala in 200 kr (eller gärna mer) till vårt bankgiro 343-3505, eller till swish mobilnr 0708239449 och märk inbetalningen med ditt namn,

2)      skicka samtidigt ett e-post med rubrik ”Stödmedlem” (och ditt namn om det inte framgår av din e-postadress) till info@gbhc.se, så kommer du att stå med på vår lista över alla våra stödmedlemmar på hemsidan och få inbjudan till våra matcher och aktiviteter.

 

För er som vill bli GBHC Partner och bidra lite extra, så har vi ett erbjudande. Skicka oss ett mejl på info@gbhc.se så kontaktar vi dig.