Häng med när vi snackar upp Champions Cup 3-6 November

Webbredaktionen stoppade Tony ”alltid på språng” Carlsson, och frågade hur snacket går inför det kommande cup-äventyret:

tony

Tony, en av GBHC:s grundare

– Det här skall bli väldigt inspirerande för oss alla. Champions Cup i beachhandboll är en strukturerad och otroligt professionellt skött turnering. Vi går in i turneringen med att bygga vidare på det vi gjorde  ifjol på Gran Canaria. Resultatmässigt siktar vi på att ta oss till slutspel, även om vi är fullt medvetna om att det är stenhård konkurrens bland de 12 bästa lagen i Europa. Det är definitivt något annat än de lag vi stöter på här på hemmaplan. Vi behöver verkligen såna här matcher för att utvecklas.
Hur ser formkurvan ut i laget i dagsläget?
– Självklart ligger vi lite efter våra konkurrenter i uppladdningen pga. väderleken i vårt vackra land. Vi kommer gnugga lite i inomhushallen i Kviberg där vi även får besök av klubben Lundabeach. Perfekt att få sparring mot SM finalisten, topp. Det viktigaste för oss blir att få ihop spelet så fort som möjligt och vara med från början när turneringen startar. Förra året hade vi tufft i starten då vi inte hade den grundträning som vi behövde på sanden. Till denna Champions Cup kommer vi mer förbereda då vi haft  en bra sommar med 3 veckor tillsammans i Grekland/Holland där vi tränat och lirat matcher.