Förlust i shotout i SM-finalen mot Kävlinge

Det blev till slut Kävlinge som drog det längsta strået i SM-finalen mot GBHC. Det krävdes shotout för att sära lagen åt. Vi gratulerar grabbarna från Kävlinge som nu intar mästartronen och som får hedersuppdraget att representera svenska klubblag vid Champion cup på Gran Canaria i höst.

Vi knyter näven i fickan och lovar att komma igen om ett år igen.

====

Efter tre gruppspelsmatcher under lördagen och en säkrad plats i semifinalen var det dags för drabbning mellan öst och väst, Stockholm BHC mot Göteborg BHC. Segrande ur denna batalj på Fria bad i Helsingborg…våra grabbar. Kl 15.30 tar vi oss an syd, representerade av Kävlinge, fjolårets finalmotståndare. Vi håller tummarna och hoppas så klart på en repris!

Glädjande för alla beachhandbollsfantaster kan vi konstatera att konkurrensen ökat och nivån  därmed spelmässigt har höjts sedan förra året. Detta märks inte minst på damsidan där fler lag än någonsin anmält sig till ett SM. Nästa år har vi som mål att GBHC är med och tampas även här!