Sverige klara för VM 2018

Efter en otroligt spännande match en femteplats i EM stod Sverige som vinnare över Ukraina. I andra är klart vi starkaste första halvlek och vinna med 23:12. Vi vänder på allting och ledet klart fram till avslutande sekunder då Ukraina är så nära som en poäng ifrån oss.  Matchen avgörs på shootout och här visar Sverige en klass där våra målvakter och skyttar visar världsklass.  Femteplats och en plats i VM i Ryssland nästa år är säkrad svenska beachhandbollsfans, vi möts snart igen.

5a zagreb 2017

För bedriften i Zagreb deltog ett landslaget med inte mindre än sju spelare och två ledare från Gbhc:
Pontus, Erik, Henrik, Hampus, August, Peter, Jesper samt Helène och Tony.

Följ nedan länk för att se alla matcher på Court 1 under sista dagen. Sverige – Ukraina börjar efter ca en timme.