Sommarlov och invigning av Skatås nya beachhandbollsplan

I måndags var det ca 15 förväntansfulla barn och ungdomar som letat sig ut till GBHC:s nya beachhandbollsplan i Skatås. Genom Göteborgs stads satsningar på sommarlovsaktiviteter har det blivit möjligt för lediga skolbarn och ungdomar att prova på riktig beachhandboll med hjälp av några av föreningens utbildade instruktörer. Det visade sig vara mycket jobbigare att springa i den mjuka sanden än vad man trodde, men kul var det tyckte alla, särskilt att prova på att spela match, skjuta och slänga sig snyggt i det mjuka underlaget. Ett väldigt uppskattat besök var Beachlandslagsmannen Henrik Dahlberg som visade hur snurrar och riktigt hårda skott ska gå till.

Nu kör vi på måndagar kl 11-14 och torsdagar kl 15-17, ända fram till den 3 augusti. Anmäl er på info@gbhc.se om min vill prova på. Läs mer här

Skatas2SkatasHenke