Vi summerar Jarun cup 2018

Vi kan summera Jarun Cup 2018 med att säga att det var en härlig resa där de 2 gulden på juniorsidan toppade det hela. Vi var 52 svenskar på plats där spelare, ledare och familj hängde tillsammans och stöttade spelarna på sanden.
Damjuniorerna var överlägsna i sin final mot Detono Zagreb, detta efter att ha förlorat mot de i gruppspelet. Men tjejerna som gjorde sin första turnering lärde sig snabbt under turneringen och kunde ta hem guldet. De var även med i seniorklassen och gjorde några riktigt bra matcher men åkte ut på shoot out i kvartsfinalen.
Herrjuniorerna mötte BHC Konrad i finalen och de kämpade riktigt bra och gick segrande ur den matchen och kunde likt tjejerna få sitt guld. Även herrjuniorerna var med i seniorklassen och gjorde det bra men kunde tyvärr inte knipa en plats till slutspelet.