GBHC växer – nu söker vi nya ledare

Göteborg Beach Handball Club fortsätter att växa som förening och är landets ledande beachhandbollsförening. Vi strävar hela tiden efter att förbättra oss och söker nu fler ledare till vår fina förening. Planeringen till säsongens verksamhet är i full gång då vi har massor av barn som vill spela beachhandboll. Överlag ser det väldigt bra ut med ledare, men på vissa åldrar skulle vi behöva förstärka med nya ideella ledare. Vi söker personer som kan tänka sig att hjälpa till 1-2 gånger i veckan. Att ha beachhandbollskompetens är inget krav då man får stöttning och intern utbildning av våra duktiga ledare i föreningen. Att kunna kommunicera och leda barn är viktigare!

Du kanske är handbollstränare för ett ungdomslag och vill köra en annorlunda försäsong. Du kanske vill hålla ihop dina spelare över sommaren, kanske träna inför de stora beachhandbollsturneringarna? Då är beachhandboll ett väldigt bra alternativ

Ungdomsledare, hör av dig till oss. Skicka ett mejl med dina kontaktuppgifter till info@gbhc.se så hör du snart av oss.

Vi behöver dig…! ???‍♂️