Peter Stelleck ny ordförande i GBHC

I söndags hade GBHC sitt Årsmöte 2019-03-24 och vi konstaterade att det hänt en hel del sedan föreningens bildandes i augusti 2015. GBHC har till idag 129 medlemmar, ett dam- och herrlag som båda är regerande svenska mästare och juniorlag som varit ute och tävlat i Europa. Barn- och ungdomssidan växer och efterfrågan ökar från andra föreningar om att få hyra vår spelplan i Skatås. Vi har lagt en bra grund säger Johan Elmberg, som med tillförsikt nu lämnar över ordförandeskapet till Peter Stelleck. Peter är en av våra mest meriterade spelare och en av GBHC:s lirare som var med bärgade en fjärde plats åt Sverige i VM i fjol. Det är med stort engagemang Peter tar över klubban och med målsättningen att öka intresset ytterligare för beachhandbollen.

Håll utkik snart sätter vi Peter i ”heta stolen” och tar reda på vad han har i kikaren.