SM och flera beachcuper ställs in

Corona påverkar mycket i vårt samhälle och beachhandbollen drabbas liksom andra sporter, där det ena arrangemanget efter det andra ställs in.
Senaste dagarna har vi fått rapporter om följande:
  • SM i beachhandboll, som i år skulle ha arrangerats den 26-28 juni i samband med SM-veckan sommar i Halmstad, ställs in. Detta meddelar RF och SVT i samråd med Halmstads kommun som skulle arrangerat SM-veckan 2020.
  • Organisationen kring HK Varbergs Beachhandboll har också valt att ställa in årets turnering.

GBHC:s styrelse  bevakar och följer fortsatt Folkhälsomyndighetens rekommendationer med målsättning att vår verksamhet anpassas och efterlever de aktuella direktiv som kommuniceras. Med hänsyn till våra viktigaste målgrupper – barn och ungdom, är det särskilt viktigt för oss är att följa råden som ges för barn- och ungdomsidrotten.