Dam- eller flickmålvakt född 00 (eller äldre) sökes när GBHC åker till Kroatien och Jarun cup i slutet av april

Är du målvakt, eller känner någon som är?

Beachhandbollturneringen Jarun Cup spelas 27 april-1 maj. Det kommer bli massor av matcher och träningar under hela 5 dagar. Göteborg Beach Handball Club åker i år även med ett tjejgäng/damlag till Zagreb och Jarun Cup. Laget kommer att ställa upp i 00-klass och seniorklass. Det finns plats kvar i laget för en 00-målvakt och en seniormålvakt om någon vill hänga på och lira Beachhandboll i 5 dagar. Vi är hela 35 spelare och ledare som kommer åka till Zagreb för härlig Beachhandboll.

Känner du dig sugen att testa på en himla kul sport, så är du välkommen att prova på och att träffa ett bra gäng.

Kontakta Tony@gbhc.se, så får du veta mer.

Jarun cup 2018