Gör som IS Orion, testa beachhandboll i Skatås med instruktörer från GBHC

IS Orion avslutade sin säsong med att besöka Göteborg Beach Handball Club där ca 40 spelare/föräldrar deltog. Dagen var uppdelad med 2 träningspass där första träningen handlade om att lära sig regler, japanare och snurra 360. Man såg att grabbarna hade fuskat lite med snurrar inomhus innan dom kom och besökte oss. Vi fick även se snygga japanare och ett par riktigt snygga målvaktsräddningar.

ISORION 3

Mellan träningarna anslöt föräldrar och syskon för grillning. Det blev en väldigt trevlig lunch där killarna snabbt ville ut och lira igen. Andra träningspasset blev enbart matchspel och OJ så kul det var att se hur snabbt man greppade hur beachhandboll ska spelas.

 ISORION 2
Vi i Göteborg Beach Handball Club är väldigt glada att IS Orion hörde av sig till oss för att ha sin handbollavslutning hos oss i sanden. Vi vill sprida vår sport så mycket som möjligt runt om i landet och sådana här tillfällen är perfekta för oss att göra det.
 
Våra instruktörer fick en fin bok om Stålboms konditori i present, tack för boken, mycket uppskattat. Tack IS Orion för dagen och lycka till nästa säsong.
ISORION 1