GBHC spelar Jarun cup i Zagreb

Jarun cup 2018 no3

Våra herr- och damjuniorer är nere i ett varmt och soligt Kroatien och spelar beachhandboll på den fina anläggningen invid Jarunsjön. Båda lagen ställer upp i både junior och seniorklassen. Herr juniorerna har lyckats bra i juniorklassen men missade med en loturlig shotout att gå vidare i herrklassen. Damerna går än bättre och tar enligt rapporter den ena skrällsegern efter den andra i damklassen, med viss förstärkning från våra damseniorer.  Hittills har det alltså gått riktigt bra, trots att de sydeuropeiska lagen haft betydligt bättre förutsättningar att komma i matchform.

Jarun cup 2018 n02

Här poserar hela gänget ihop med herrlandslaget som också är på plats och förbereder sig och får viktig matchträning inför sommarens VM i Ryssland.